fbpx

Baby

Ons, Stichting Blijdschap Voor De Dieren (BVDD), is gevraagd om voor Baby, een mix  gecastreerde kater van 9 jaar, te bemiddelen bij het zoeken naar permanente zorg (adoptie).

Baby is een eigenwijze, zelfstandige, kater die op zoek is naar een nieuwe omgeving. Hij vindt het heerlijk om in de nacht  naar buiten te gaan en in de ochtend weer paraat te staan voor zijn vleeshapje en zijn drankje dat klaar staat voor hem in huis.

 

Baby houdt van rust om zich heen, is geen kindervriend en ligt het liefst op bed of ergens op een rustige plek waar hij niet gestoord kan worden. Baby is een kater die vreemde mensen uit te weg gaat maar anderzijds graag zo nu en dan door zijn baasje wordt geaaid en erbij op schoot komt zitten.

 

Waar baby heel blij van wordt is een grote tuin waar hij lekker naar buiten kan gaan. Kijk niet raar op als hij een keertje niet thuiskomt. Ons is verteld dat ze altijd terug komt ;-).

Natuurlijk kunt u de verhalen over Baby, maar ook over de dieren waarbij wij bemiddeld hebben, volgen via onze facebookpaginaDenkt u na het lezen van bovenstaande tekst ik wil mij aanmelden als gastgezin, adoptant of donateur dan kan dat. Neemt u  dan contact met ons op via het contactformulier of start een Chat met ons op rechtsonder in uw scherm.

Kenmerken

Soort Dier : Kat
Roepnaam : Baby
Geboorte datum : 03/05/2012
Ras : Kruising klein
Geslacht : Kater
Paspoort aanwezig : Ja, Paspoort
Gechipt : Nee, niet gechipt
Geneutraliseerd : Gecastreerd
Soort voeding : Brokken
Gebruikt Medicatie : Nee
Kan bij kinderen : Nee
Kan bij soortgenoten : Nee
Kan bij andere dieren : Onbekend
Kan los lopen buiten : Ja
Zindelijk : Ja
Bijzonderheden/Handycaps : Geen
Kan alleen thuis blijven : Ja
Kan mee in de auto : Onbekend
Laatst bekende entingsdatum : 17/08/2020
Gedrag aan de lijn (Honden) : niet gewend
Tot 8 oktober verdubbeld DierenLot elke donatie (tot max 2500 euro) Bestel hier uw dierenvoedselpakket