fbpx

Beaphar

Beaphar

Beaphar BV – samenwerking “Doneer een dag”

In januari 2021 zijn wij door Beaphar BV benaderd. Beaphar is een Nederlandse fabrikant van een uitgebreid assortiment van genees – en verzorgingsproducten voor huisdieren. Daarnaast maken ze ook voeding voor vogels, konijnen en knaagdieren. Elk jaar zoekt Beaphar een goed doel uit wat past bij hun profiel.

In 2021 introduceert Beaphar ‘Doneer een dag’. Dit houdt in dat alle Beaphar medewerkers zich een werkdag in gaan zetten voor een goed (dieren)doel. We kunnen met trots aankondigen dat onze stichting dit jaar het goede doel is waar Beaphar Nederland zich voor gaat inzetten.

Ondanks dat Covid-19 roet in het eten kan gooien, gaan we toch proberen om op een creatieve wijze om te gaan met dit genereuze aanbod. We zien uit naar mooie ontwikkelingen. Foto’s en recensies zullen via de sociale media worden gedeeld het komende jaar.

Gratis middelen voor de dierenvoedselpakketten.

Naast de “Doneer een dag” heeft Beaphar ons toegezegd een grote partij vlooienbanden weg te geven medio mei 2021; deze gaan wij inzetten bij gezinnen die in financiële problemen verkeren. Dat wil zeggen dat vanaf mei 2021 de band gratis in ons eenmalig te verstrekken Dierenvoedsel pakket mee gezonden wordt.

Staat u onder bewind of krijgt u hulp van een financiële professional, dan kan ook u in aanmerking komen voor zo’n eenmalig dierenvoedselpakket. Kijk voor meer informatie HIER

In verband met de oorlog in de Oekraïne zoeken wij gastgezinnen die zowel mens als dier tijdelijk willen opvangen. Schrijf je nu in!