fbpx

Bera

Ons, Stichting Blijdschap Voor De Dieren (BVDD), is gevraagd om voor de hond Bera direct te bemiddelen bij het zoeken naar een tijdelijk gastgezin. Bera is een lieve niet gesteriliseerde Staffordshire teef van 8 jaar.

 

De eigenaar van Bera kan tijdelijk niet voor haar zorgen, omdat hij sinds een maand volledig uit beeld is en de huidige verzorger niet meer voor Bera kan zorgen omdat er meerdere honden in het gezin aanwezig zijn.

Bera is nog niet gesteriliseerd, de eigenaar heeft toestemming gegeven om dat als nog te laten doen tijdens de opvang periode als dat wenselijk is. Er wordt opvang gezocht voor zo’n tien tot veertien maanden. Bera is een ontzettend lieve hond, maar kan niet met andere dieren geplaatst worden. We zijn daarom op zoek naar iemand die geen eigen dieren heeft maar wel een mooi dierenhart.

Natuurlijk kunt u de verhalen over Bera, maar ook over de dieren waarbij wij bemiddeld hebben, volgen via onze facebookpagina.

Denkt u na het lezen van bovenstaande tekst ik wil mij aanmelden als gastgezin, adoptant of donateur dan kan dat. Neemt u  dan contact met ons op via het contactformulier of start een Chat met ons op rechtsonder in uw scherm.

Kenmerken

Soort Dier : Hond
Ras : Staffordshire bull terriër
Geslacht : Teefje
Geneutraliseerd : Nee niet geneutraliseerd
Gebruikt Medicatie : Nee
Kan bij kinderen : Alleen kinderen boven de 12 jaar
Kan bij soortgenoten : Nee
Kan bij andere dieren : Onbekend
Kan los lopen buiten : Nee
Zindelijk : Ja
Bijzonderheden/Handycaps : Geen
Kan alleen thuis blijven : Ja
Kan mee in de auto : Ja
Waaksheid: (Honden) : Ja
Kent de basiscommando’s (Honden) : Ja
Gedrag aan de lijn (Honden) : Trekt aan de lijn
Tot 8 oktober verdubbeld DierenLot elke donatie (tot max 2500 euro) Bestel hier uw dierenvoedselpakket