fbpx

Het Bestuur (ANBI stichting)

Een ANBI-stichting is aan aanvullende regels gebonden wat betreft het bestuur. Het bestuur van een stichting met deze status mag namelijk geen bestuurslid hebben die doorslaggevend zeggenschap over het vermogen heeft. Er mag dus niet één persoon zijn die de uiteindelijke beslissing neemt over de financiële middelen. Het bestuur van BVDD bestaat daarom ook uit 3 personen die geen familiebanden met elkaar hebben.

De bestuurders van BVDD hebben een passie voor dieren en dragen een warm hart toe aan deze stichting. Samen proberen zij met gebundelde krachten en/of met hun reeds bestaande netwerk een grotere draagkracht te creëren om nog veel meer voor dieren die zich in een slecht welzijn bevinden te kunnen betekenen.  Stichting BVDD is niet afhankelijk van donaties, schenkingen en subsidie om haar eigen bedrijfskosten te betalen. Alle adviesdiensten die worden geboden zullen gratis zijn. Als er eventueel onkosten gemaakt moeten worden voor bijvoorbeeld het inhuren van een gedragsdeskundige zal dit in overleg gaan en daarom eventueel doorberekend kunnen worden. Echter met additionele financiële middelen kunnen er ook diensten op locatie worden uitgevoerd of hulpverleners met deskundigheid of andere disciplines worden ingehuurd.

Indien u meer wilt weten over onze stichting kunt onderaan op onze website het beleidsplan downloaden.

Bestuurssamenstelling

Frank Dogterom

Voorzitter

Frank Dogterom is als voorzitter en oprichter het gezicht van de stichting. Frank is visionair en ondernemer op het gebied van onder andere duurzame voeding en eiwittransities. Hij is betrokken bij diverse ondernemingen. Zijn rol als voorzitter behelst voornamelijk de dagelijkse leiding van het bestuur.

Willem Hagg

Secretaris

Willem Hagg is secretaris en is de schrijver van het bestuur. Willem Hagg is als fysiotherapeut en haptotherapeut werkzaam in zijn eigen praktijk Haptonomie Warnsveld BV. Hij is lid van de redactie van het International Journal of Haptonomy and Haptotherapy. Hij verzorgt het secretariaat van de stichting.

Henk van Dijk

Penningmeester

Henk van Dijk is penningmeester en beheert de financiële middelen van de stichting. Henk van Dijk is gepensioneerd gerechtsdeurwaarder en als zelfstandig ondernemer werkzaam geweest.

In verband met de oorlog in de Oekraïne zoeken wij gastgezinnen die zowel mens als dier tijdelijk willen opvangen. Schrijf je nu in!