Bikkel & Ollie - BVDD

Bikkel & Ollie

 

 

Status: 1 gastgezin gezocht voor Bikkel, Ollie is geplaatst.

 

27/11/2019

🚨 HELP BIKKEL 🚨

Voor Bikkel zoeken wij nog een gastgezin.

Bikkel is een 4 jarige goed gesocialiseerde mix Bordeau dog / Stafford die graag met soortgenoten speelt.

Bikkel heeft een schofthoogte van ongeveer 50cm en kan, ondanks dat hij echt lief is, waaks overkomen. Wij zoeken daarom het liefst een ervaren baasje binnen een straal van 30km rond Enschede. Dit in verband met zijn epilepsie.

Bikkel is ondanks zijn epilepsie gezond. Hij krijgt medicatie waarmee alles onder controle lijkt. Bikkel is niet gecastreerd. Bikkel is wel recentelijk geënt en ontwormd. Bikkel luistert verder goed en kent commando’s. Met katten heeft Bikkel een probleem.

16/11/2019

🚨 Met spoed tijdelijk woonruimte gezocht voor Bikkel & Ollie 🚨

Je kunt je toch niet voorstellen dat je van het ene op het andere moment op straat beland met je kinderen en je twee honden en dat je niet op vrienden of familie kan terug vallen en geen vaste woonbestemming meer hebt.

Afgelopen vrijdag 15 november kregen de eigenaren van Bikkel & Ollie te horen dat ze zich de dag er op, en dat was gisteren, voor 23:00 uur moesten melden bij het Leger des Heils om een plek te bemachtigen. Alleen zonder hun twee viervoeters Bikkel & Ollie. Dieren zijn niet toegestaan. Dan is er ineens een groot probleem.

Vrijdag om 16:00 kregen wij een telefoontje van de eigenaren. De gemeente had hun over Stichting Blijdschap voor de Dieren verteld. Onze stichting is er ook voor mensen/dieren die echt in nood verkeren. En natuurlijk gaan wij deze twee viervoeters helpen. Stichting BVDD heeft direct actie ondernomen en Bikkel & Ollie zitten inmiddels na een controle check en de benodigde inentingen te hebben gehad bij de dierenarts, in een tijdelijk verblijf waar ze een paar dagen vakantie hebben en verwend worden. De baasjes kunnen zich dan in alle rust bekommeren over hun verdere toekomst.

En jullie snappen natuurlijk, nu komt de grootste uitdaging: 2 gastgezinnen zien te vinden die tijdelijk voor Bikkel & Ollie willen zorgen. (we plaatsen de twee liever niet bij elkaar, maar uitzonderingen zijn natuurlijk bespreekbaar) Het zou mooi zijn als we een gastgezin vinden in de buurt van Enschede.

Wie zijn Bikkel & Ollie?

Bikkel is een Reu van 4 jaar, mix Bordeau Dog / Stafford. Hij heeft een schofthoogte van ongeveer 50cm en zijn entingen (jaarlijkse herhaling) heeft BVDD gisteren geregeld. Bikkel is niet gecastreerd. Bikkel is liever niet met andere soortgenoten in 1 ruimte en houdt ook niet van katten. Bikkel is gewend om aan de lijn te lopen maar trekt wel. Loslopen is hij niet gewend. Bikkel kan met kinderen, kan alleen thuis zijn maar is wel waaks. Bikkel is gezond maar heeft wel af en toe een epileptische aanval. Bikkel luistert verder goed en kent commando’s.
Wie wil er voor Bikkel zorgen?

Ollie is een reu van 8, mix Jack Russel / Shar-Pei. Hij heeft een schofthoogte van ongeveer 30cm en zijn entingen (jaarlijkse herhaling) heeft BVDD gisteren geregeld. Ollie is niet gecastreerd. Ollie kan met andere soortgenoten in 1 ruimte maar houdt niet van katten. Ollie is gewend om aan de lijn te lopen, loslopen is hij niet gewend. Ollie kan met kinderen, kan alleen thuis zijn maar is wel waaks. Ollie vindt autorijden leuk. Ollie is gezond. Ollie luistert verder goed en kent commando’s.
Wie wil er voor Ollie zorgen?

Kunt u zich vinden in het bovenstaande verhaal en wilt u veel tijd, liefde, aandacht en geduld besteden aan Bikkel en\of Ollie, neem dan a.u.b. contact op met ons via de messenger of stuur een bericht naar +31 (0)682 000 839 of mail naar info@bvdd.eu

Namens de eigenaren iedereen alvast bedankt voor het delen.

~ BVDD.EU ~ Stichting Blijdschap voor de Dieren is een initiatief van Frank Dogterom

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *