Bikkel

Bikkel (4 jarige kruizing Bordeau Dog / Stafford)

Op vrijdag 15 november kreeg de eigenaar van Bikkel & Ollie te horen dat ze zich de dag er op voor 23:00 uur moesten melden bij het Leger des Heils om een verblijfsplek te bemachtigen. Alleen kunnen Bikkel & Ollie niet mee omdat dieren niet zijn toegestaan toegestaan.

Stichting BVDD heeft direct actie ondernomen. Nadat Bikkel & Ollie een medische controle en de benodigde inentingen hebben zijn ze tijdelijk ondergebracht bij een betaald verblijf. Een verblijf waar ze een paar dagen vakantie kunnen hebben en verwend worden. De baasjes kunnen zich dan in alle rust bekommeren over hun verdere toekomst.

En jullie snappen natuurlijk, nu komt de grootste uitdaging: 2 gastgezinnen zien te vinden die tijdelijk voor Bikkel & Ollie willen zorgen. (we plaatsen de twee liever niet bij elkaar, maar uitzonderingen zijn natuurlijk bespreekbaar) Het zou daarom mooi zijn als we een gastgezin vinden in de buurt van Enschede.

Bikkel is een 4 jarige goed gesocialiseerde mix Bordeau dog die graag met soortgenoten speelt. Bikkel heeft een schofthoogte van ongeveer 50cm. Hij heeft epilepsie aanvallen gehad maar krijgt medicatie daarvoor en sinds dien zijn er geen aanvallen meer geweest. Bikkel is niet gecastreerd. Hij is wel recentelijk geënt en ontwormd en luistert verder goed en kent commando’s. Met katten heeft Bikkel een probleem.

Kenmerken

Ras : Mix Bordeaux dog - stafford
Geslacht : Reu
Geneutraliseerd : Nee niet geneutraliseerd
Geboorte datum : 01/01/2015
Bijzonderheden/Handycaps : Epilepsie
Gebruikt Medicatie : Ja
Kan bij kinderen : Ja
Kan bij andere honden : Ja
Kan bij katten : Nee
Waaksheid: : Ja
Gedrag aan de lijn : Trekt aan de lijn
Kan los lopen : Nee
Zindelijk : Ja
Kent de basiscommando’s : Ja
Kan alleen thuis blijven : Ja
Kan mee in de auto : Ja
Geslacht : Reu
Kan bij kinderen : Ja
Kan bij honden : Ja