fbpx

Bob & Marley

Ons, Stichting Blijdschap Voor De Dieren (BVDD), is gevraagd om met spoed voor Bob en Marley, twee Duitse Doggen een nieuwe baas te zoeken.

Ze stellen zich graag even voor:

Wij zijn Bob en Marley oftewel broer en zus. We zijn bijna 4 jaar jong. We hebben geen stamboom maar zijn wel erg goed gelukt. Bob is gecastreerd en verder is er met ons eigenlijk nooit wat gebeurd.

De Stichting Blijdschap Voor De Dieren heeft zich over ons ontfermd. Wij mogen de komende dagen gebruik maken van hun Hotel. En dat zonder dat we daarvoor hebben kunnen sparen. Ook krijgen wij een APK. We worden gechipt en gevaccineerd. We zien daar heel erg naar uit.

Naast dat we een inzamelingsactie hebben opgezet zoeken we ook een nieuw baasje dat goed voor ons zorg kan dragen. We weten dat niet iedereen geschikt is om ons een plekje te geven. We hebben veel ruimte en beweging nodig.

Wij zijn altijd samen en gaan ook nooit meer uit elkaar. We zijn super sociaal, lief voor iedereen, gek op kinderen en heel gemakkelijk met soortgenoten. Over eten doen wij ook niet moeilijk, maar we eten wel een zak van 10Kg voer samen in de week op.

We hopen dat er iemand is die ons een mooie plek “for ever” wil geven. We zijn echt iedereens vriend en maken snel contact. O ja, na wat spelen slapen wij ook graag.

Natuurlijk kunt u de verhalen over Bob en Marley, maar ook over de dieren waarbij wij bemiddeld hebben, volgen via onze facebookpagina.

Denkt u na het lezen van bovenstaande tekst ik wil mij aanmelden als gastgezin, adoptant of donateur dan kan dat. Neemt u  dan contact met ons op via het contactformulier of start een Chat met ons op rechtsonder in uw scherm.

Kenmerken

Ras : Duitse Doggen zonder papieren
Geslacht : Bob (Reu) en Marley (Teef)
Geneutraliseerd : Bob (Gecastreerd) en Marley(niet geneutraliseerd)
Geboorte datum : 16/11/2016
Bijzonderheden/Handycaps : geen
Gebruikt Medicatie : Nee
Kan bij kinderen : Ja
Kan los lopen : Onbekend
Zindelijk : Ja
Kan alleen thuis blijven : Ja
Kan mee in de auto : Ja
Gedrag aan de lijn (Honden) : Onbekend
Kent de basiscommando’s (Honden) : Onbekend
Waaksheid: (Honden) : Ja

bully

Dit is Ricardo, hij is Dierenbuddy van Bully. 

Wil jij, Dieren Buddy worden?

Klik dan op deze pop-up en lees hoe het werkt!

Dank namens de dieren