fbpx

Boy

Dit is Boy, een bijzondere lieve senior geboren in 2008. Helaas is zijn eigenaar vanwege een slechte gezondheid opgenomen en kan niet meer voor hem zorgen. Daarom mogen wij voor Boy op zoek gaan naar een nieuw thuis waar hij nog van zijn oude dag kan genieten.

Wie is Boy

Boy is een middelgrote kruising (gecastreerd) en sociaal naar mensen. Iedereen wordt even vriendelijk begroet. Natuurlijk is hij graag bij zijn baasje maar als het moet kan hij even alleen zijn. Met andere honden kan hij goed opschieten, hij begrijpt de hondentaal prima en ontmoetingen verlopen vreedzaam. Hoe Boy op katten reageert weten we nog niet maar de verwachting is dat hij zich daar niet zo druk om maakt, ook andere dieren hebben weinig van hem te vrezen.

Niet de jongste, rust is belangrijk

Het is natuurlijk al een mannetje op leeftijd maar hij heeft ooit in zijn jonge jaren een gehoorzaamheidscursus gedaan. Toch is hij niet gewend aan het opvolgen van commando’s of buiten los lopen. Maar dat maakt hem niet minder braaf want hij doet graag wat voor je. Hij stelt geen hoge eisen en gaat graag mee voor een wandeling maar is voor de echte wandelfanaten geen partij, dat kan hij niet bijbenen. Voor Boy zoeken wij een speciale plek in een rustig huishouden zonder jonge kinderen. 

Wat regelmaat en weinig roering past beter bij hem. Wie kan hem een warme mand, lekker eten & een kluif, een wandeling en liefde bieden? Meer heeft deze kanjer niet nodig! Hij heeft pas een dierenarts bezocht, de benodigde entingen gehad en heeft geen speciale zorg nodig. Denkt u dat u hem gelukkig kan maken en Boy bij u past?  Vul dan HIER onze vragenformulier in en wij gaan kijken of er sprake is van een match. U krijgt er een geweldig, trouwe kameraad voor terug.

Natuurlijk kunt u de verhalen over Boy, maar ook over de dieren waarbij wij bemiddeld hebben, volgen via onze Facebookpagina. Denkt u na het lezen van bovenstaande tekst ik wil mij aanmelden als gastgezin, adoptant of donateur dan kan dat. Neemt u  dan contact met ons op via het contactformulier of start een Chat met ons op rechtsonder in uw scherm.

Kenmerken

Soort Dier : Hond
Roepnaam : Boy
Geboorte datum : 03/06/2008
Ras : Kruising Middel
Aftekening/kleur: : zwart met grijs
Geslacht : Reu
Paspoort aanwezig : Ja, Paspoort
Gechipt : Ja, gechipt
Geneutraliseerd : Gecastreerd
Soort voeding : Brokken
Gebruikt Medicatie : Nee
Kan bij kinderen : Ja, boven de 16 jaar
Kan bij soortgenoten : Ja
Kan bij andere dieren : Ja,kan met boerderijdieren
Kan los lopen buiten : Onbekend
Zindelijk : Ja
Bijzonderheden/Handycaps : Geen
Kan alleen thuis blijven : Ja
Kan mee in de auto : Ja
Laatst bekende entingsdatum : 28/12/2021
Waaksheid: (Honden) : nee
Kent de basiscommando’s (Honden) : ja
Gedrag aan de lijn (Honden) : Normaal
Tot 8 oktober verdubbeld DierenLot elke donatie (tot max 2500 euro) Bestel hier uw dierenvoedselpakket