fbpx

Fenna

Ons, Stichting Blijdschap Voor De Dieren (BVDD), is gevraagd om voor Fenna, een niet geneutraliseerde Westpointer van 12 mei 2018, te bemiddelen bij het zoeken naar zorg. Een Westpointer is geen officieel ras. Het is een verzamelnaam voor honden die uit Curaçao komen. Met medewerking van Diana Dijkstra-Aldus zijn wij op zoek gegaan naar een geschikte adoptant met een voor Fenna gezonde thuis situatie.

Gastgezin, kinderen en andere dieren

We hebben voor Fenna een liefdevol huis gevonden bij Andries, een man die dol op honden is en nog niet zo lang geleden zijn andere hond heeft moeten laten inslapen. Fenna is een lieve, maar wel onbesuisde jongedame. Ze is gek op kinderen, mensen en andere dieren en wil met iedereen spelen. Soms is ze wat moeilijk af te remmen. Maar met goede consequente training is dit zeker om te buigen. Ze is namelijk heel leergierig. Fenna is graag buiten. Ze kent de basis commando’s en loopt mooi mee aan de lijn. Door haar enthousiasme kan ze soms wat aan de lijn trekken. Ze kan ook los lopen en komt altijd terug. De vorige eigenaar heeft haar “bench getraind” en ze  kan prima een paar uur alleen thuis zijn. Ze is waaks en zal aanslaan als er iemand aanbelt of het erf opkomt. Fenna is gek op knuffelen en kusjes geven en kan zichzelf ook prima vermaken met een bal of piepbeest.

Hoe nu verder

Wat de volgende stappen zullen zijn, daar informeren wij u later over. We hopen natuurlijk dat we na een observatieperiode van een maand Fenna kunnen laten adopteren door Andries. Maar laten we Fenna eerst vooral even wennen aan haar nieuwe plek met veel aandacht, liefde en knuffels. Natuurlijk kunt u de verhalen over Fenna, maar ook over de dieren waarbij wij bemiddeld hebben, volgen via onze facebookpagina.

Denkt u na het lezen van bovenstaande tekst ik wil mij aanmelden als gastgezin, adoptant of donateur dan kan dat. Neemt u  dan contact met ons op via het contactformulier of start een Chat met ons op rechtsonder in uw scherm.

Kenmerken

Ras : Westpointer
Geslacht : Teefje
Geneutraliseerd : Gesteriliseerd
Geboorte datum : 12/05/2018
Kan bij kinderen : Ja
Kan bij andere honden : Ja
Kan bij katten : Ja
Waaksheid: : Ja
Gedrag aan de lijn : Rustig
Kan los lopen : Ja
Zindelijk : Ja
Kent de basiscommando’s : Ja
Kan alleen thuis blijven : Ja
Kan mee in de auto : Ja