fbpx

Fleurtje en Lola

Ons, Stichting Blijdschap Voor De Dieren (BVDD), is gevraagd om met spoed voor Fleurtje en Lola, twee Europese kortharige poezen een tijdelijke opvang te zoeken.

Ze stellen zich graag even voor:

Dit zijn Fleurtje en Lola, twee lieve Europese kortharige gesteriliseerde poezen waar wij met spoed een gastgezin voor zoeken voor ongeveer 6-12 maanden. Beiden zijn gewend om in huis te leven eventueel met soortgenoten. Andere dieren is niets over bekend.

Beiden komen graag bij je liggen hoewel Fleurtje het niet altijd prettig vindt om opgetild te worden. Lola is een boefje dat geboren is in 2018, is heel speels. Ze beschikt over een paspoort en kan soms wat kieskeurig zijn met eten. Als ze een plekje met zon vindt is ze niet meer weg te branden, dan slaapt ze uren. Fleurtje is geboren in 2007, ze is wat afstandelijker dan Lola, kijkt wat meer de kat uit de boom. Maar speelt daarentegen graag met kattenspeeltjes en eet alles. Ook Fleurtje is in het bezit van een paspoort. Wie kan deze twee schatten tijdelijk opvangen?

Natuurlijk kunt u de verhalen over Fleurtje en Lola, maar ook over de dieren waarbij wij bemiddeld hebben, volgen via onze facebookpagina.

Denkt u na het lezen van bovenstaande tekst ik wil mij aanmelden als gastgezin, adoptant of donateur dan kan dat. Neemt u  dan contact met ons op via het contactformulier of start een Chat met ons op rechtsonder in uw scherm.

Kenmerken

Soort Dier : Kat
Ras : Europese Korthaar
Geslacht : Poes
Geneutraliseerd : Gesteriliseerd
Bijzonderheden/Handycaps : geen
Gebruikt Medicatie : Nee
Kan bij kinderen : Ja
Kan bij soortgenoten : Ja
Kan bij andere dieren : Onbekend
Kan los lopen : Ja
Zindelijk : Ja
Kan alleen thuis blijven : Ja
Kan mee in de auto : Ja
Laatst bekende entingsdatum : Nog onbekend, wordt later bekend gemaakt

bully

Dit is Ricardo, hij is Dierenbuddy van Bully. 

Wil jij, Dieren Buddy worden?

Klik dan op deze pop-up en lees hoe het werkt!

Dank namens de dieren