fbpx

Gordon

Ons, Stichting Blijdschap Voor De Dieren (BVDD), is gevraagd om voor Gordon, een gecastreerde Beauceron van 04-11-2017, te bemiddelen bij het zoeken naar permanente zorg (adoptie). 

Gordon, een hele lieve Beauceron van 3 jaar, met een schofthoogte van ongeveer 70cm in de unieke harlekijn kleur. Een allemansvriend !

Hij is opgegroeid bij de eerste eigenaar en leeft op een ruim woonerf samen met nog 2 reuen en 2 teven. Gordon is altijd gewend geweest om in alle vrijheid buiten te leven. Zo energiek als hij buiten is, zo rustig en knuffelbaar is hij binnen. Hij is een verschrikkelijk lieve hond die helaas niet langer kan blijven. Daarmee zou de eigenaar Gordon te kort doen. 

Gordon is gewend aan katten, kippen, paarden en kinderen. Met andere woorden: Gordon is geen sloper en hij is goed zindelijk. Gordon is een hond met een enorme will to please. Vindt niets mooier dan met je mee te mogen waar je ook maar naar toe gaat. Buiten loopt hij makkelijk los en is hij zeer gehoorzaam. Andere honden kan hij wel wat spannend vinden maar dat komt omdat hij dit ook niet echt kent want hij is opgegroeid in het buitengebied. 

De reden dat we Gordon herplaatsen is dat hij en de oudste reu niet goed samen met elkaar overweg kunnen en elkaar steeds in de haren vliegen. Daarnaast leeft Gorden in een roedel en dat is veel te druk voor hem waardoor hij overprikkeld raakt met alle gevolgen van dien. 

Gordon verdient de beste plek en aandacht. We plaatsen hem dan ook het liefst alleen of samen met een teef. Dat laatste zou ideaal voor hem zijn.

hij kan goed met kinderenTot slot, Gordon is helemaal Up-to-date, heeft een paspoort, kan tegen auto rijden en kan met kinderen van alle leeftijden. Hij is waaks, en kan prima loslopen. Kortom een hele leuke viervoeter.

Update 28-12-2020 

Wij hebben de afgelopen dagen gesprekken gehad met een aantal kandidaten. Één van de kandidaten hebben wij vandaag ontmoet en uitgebreid kennis laten maken met Gordon. Dat was liefde op het eerste gezicht voor beide partijen. Na de kennismaking zijn wij eind van de dag afgereisd naar de woning van de (aspirant)-adoptant om Gordon ook daar kennis te laten maken. Het gezin omarmde Gordon met alle liefde en Gorden wilde dan ook niet meer mee terug in de auto!

Wij hebben besloten om Gordon en het (aspirant) adoptan-gezin de komende vier weken aan elkaar te laten wennen en als alles goed gaat Gordon te laten adopteren door dit gezin.

Natuurlijk kunt u de verhalen over Gordon, maar ook over de dieren waarbij wij bemiddeld hebben, volgen via onze facebookpagina.

Denkt u na het lezen van bovenstaande tekst ik wil mij aanmelden als gastgezin, adoptant of donateur dan kan dat. Neemt u  dan contact met ons op via het contactformulier of start een Chat met ons op rechtsonder in uw scherm.

Kenmerken

Soort Dier : Hond
Ras : Beauceron
Geslacht : Reu
Geneutraliseerd : Gecastreerd
Geboorte datum : 04/12/2017
Bijzonderheden/Handycaps : Geen
Gebruikt Medicatie : Nee
Kan bij kinderen : Ja
Kan bij soortgenoten : Ja
Kan bij andere dieren : Ja kan met katten
Kan los lopen : Ja
Zindelijk : Ja
Kan alleen thuis blijven : Ja
Kan mee in de auto : Ja
Gedrag aan de lijn (Honden) : Normaal
Kent de basiscommando’s (Honden) : Basiscommando's
Waaksheid: (Honden) : Ja
Laatst bekende entingsdatum : 24-12-2020

bully

Dit is Ricardo, hij is Dierenbuddy van Bully. 

Wil jij, Dieren Buddy worden?

Klik dan op deze pop-up en lees hoe het werkt!

Dank namens de dieren