fbpx

Aanmelding Dierenbuddy

Via deze vragenmodule kunnen potentiële vrijwilligers zich opgeven als Dierenbuddy van Stichting BVDD.  Door het invullen van dit digitale formulier beschikken wij over uw gegevens om contact met u op de nemen. Mocht u tijdens het invullen vragen hebben dan kunt u via de chatfunctie rechts onder in uw scherm live contact met ons opnemen. Na het invullen van dit formulier nemen wij zo spoedig mogelijk contact met uw op.

Privacy verklaring: Voordat u zich aanmeldt dient u op de hoogte te zijn van onze Privacy Verklaring. U kunt de verklaring lezen door hier te klikken.

Klik op Volgende om te beginnen met het invullen van het formulier.

Alvast bedankt namens de Dieren en Succes met invullen!

Uw postcode a.u.b. voor ons zoeksysteem (bv. 9999 AA)
1. Ik heb de Privacy Verklaring gelezen en
2. Hoe bent u bij ons terecht gekomen voor de opgave van dierenbuddyAdd description here!
3. Aanhef:
4. Uw voorletters:Uw voorletters a.u.b (bv. M.B.A.)
5. Voornaam:Uw voornaam a.u.b (bv. Jan of Anna)
6. Achternaam:Uw achternaam a.u.b (bv. Janssen)
7. Adres en huisnummer:Uw woonadres + huisnummer  + achtervoegingen a.u.b (bv. Houtweg 11A)
8. Postcode:Uw postcode a.u.b. (bv. 9999 AA)
9. Woonplaats:Uw woonplaats a.u.b. (bv. Amsterdam)
10. Geb. datum:Uw geboortedatum a.u.b. (bv. 31-05-1965)
11. Mobile telefoonnummer:Uw mobiele telefoonnummer a.u.b. (bv. 06-12345678)
12. Heeft u whatsapp en kunnen wij u daar op bereiken als er een hulpvraag is?
13. Vaste telefoonnummer:
14. E-mail:Uw email adres a.u.b. (bv. j.jansen@hotmail.com)
15. Ik heb een Aansprakelijkheidsverzekering Particulieren:
16. Mijn vervoermiddel is:Add description here!
17. Ik wil tijdelijke noodhulp bieden voor: (meerdere keuzes mogelijk):Add description here!
18. Aanvullende informatie: (Geef hieronder informatie wat u wel/niet wenst te doen. Ook informatie of u zelf huisdieren heeft):Wat voor dieren heeft u momenteel zelf? Heeft u ervaring met dieren zo ja welke? Wat wenst u wel en wat wenst u niet te doen?  (bv. ik heb een hond en kat, ik heb ervaring met honden met rugzakjes maar ik wens geen dier te verzorgen met medicatie)
19. Wilt u in nood ook pleegadres zijn voor een huisdier? Dat betekent dat u een hond of kat voor korte of langere periode wilt opnemen in uw eigen huis. (Hiervoor maken wij met u andere en specifieke afspraken):Add description here!
20. Indien u pleegadres wilt zijn, voor welk huisdier?
21. Voorwaarden:
- De vrijwilliger dient 18 jaar of ouder te zijn en in bezit van een aansprakelijkheidsverzekering particulieren.
- Ook de eigenaar van het huisdier die hulp krijgt voor de zorg voor haar/zijn huisdier(en) moet in bezit zijn van een aansprakelijkheidsverzekering particulieren, omdat de eigenaar zelf verantwoordelijk is voor zijn/haar huisdier(en) en schade die het dier kan veroorzaken.
- De Dierenbuddy geeft toestemming om bovenstaande gegevens te overhandigen aan de zorgvrager zodra er een match is. 
- U stemt er mee in dat wij uw telefoonnummer en mailadres gebruiken tijdens het zoeken naar een match.
- Stichting Blijdschap Voor De Dieren draagt geen verantwoordelijkheid voor de uitvoering van taken en onderling gemaakte afspraken tussen de vrijwilliger en de zorgvrager. De stichting doet niet meer dan het matchen van een particuliere vrijwilliger met een zorgvrager. Dit doet ze kosteloos.
-Een deelnemer als Dierenbuddy bieden hun tijdelijke hulp voor dieren in nood gratis aan. De stichting vergoedt geen vrijwilligersbijdrage of andere onkosten. De gratis service is niet meer dan een onbetaalde goede burendienst.
-Indien een dier wordt opgenomen bij een pleeggezin, dan kan de hulpverlener zelf een afspraak maken met de huisdier eigenaar voor een eventuele kleine vergoeding van kosten voor de pleegzorg voor het dier, zoals: kosten aanschaf voer en eventuele vergoeding kleine materialen (botjes, riempje, enz.) De stichting staat volledig buiten de tussen partijen onderling (hulpverlener en zorgvrager) gemaakte afspraken hierover.
-De stichting is niet aansprakelijk te stellen voor ontstane schade in welke vorm dan ook.
-Bij stopzetting van de tijdelijke steun aan de zorgvrager dient dit door de vrijwilliger per mail te worden gemeld aan de stichting. (info@bvdd.eu)
-Wij vragen mogelijk de vrijwilliger, na het verlenen van de zorg om een korte enquête in te vullen over de opgedane ervaring en bevindingen.
- De vrijwilliger kan met ons contact opnemen met vragen en/of opmerkingen over het hulpproject of over een specifieke steunverlening via tel. 06-82000839 of per mailbericht naar info@bvdd.eu

Dank u wel voor het invullen van de vragen. Indien nodig nemen wij na het lezen van de vragen zo snel mogelijk contact met u op.

Vriendelijke groeten,

Het BVDD-Team

bully

Dit is Ricardo, hij is Dierenbuddy van Bully. 

Wil jij, Dieren Buddy worden?

Klik dan op deze pop-up en lees hoe het werkt!

Dank namens de dieren