fbpx

Onlinedierenvoedselbank.nl

Welkom bij de onlinedierenvoedselbank.nl van Stichting Blijdschap Voor De Dieren.

TIP: Lees eerst goed onderstaande tekst en vul dit formulier bij voorkeur in via veilige modus of een incognito scherm, u bent er dan zeker van dat u een bevestiging krijgt van uw bestelling.

Met ingang van 1-10-2022 zal i.v.m. stijgende grondstofprijzen en brandstoftoeslag van DHL de eigen bijdrage van het pakket verhoogd worden naar € 12,50. 

Via deze website kunnen bewindvoerders, SHV-ers, financiële coaches of eigenaren van dieren die menen in aanmerking te komen voor een dierenvoedselpakket, een beroep doen op onze hulp. Het pakket zelf is gratis, wij vragen alleen een vaste vergoeding van 10 euro voor het verzenden en verpakken van het dierenvoedselpakket (formaat 41x31x25).

Opmerkingen:

(LET OP: In de periode van 23 september t/m 7 oktober zullen wij gebruik maken van het betaalsysteem van Dierenlot. Dit i.v.m. de donatie actie die loopt in deze periode) Bij vragen over de betaling graag contact opnemen met de BVDD en niet met DierenLot aub. Dat kan op nummer 06-44361859)

 1. Indien u onder bewind staat graag duidelijk vermelden wie uw bewindvoerder is. U kunt dit vermelden op de eerste pagina.
 2. Elke doos wordt op maat samengesteld voor uw dier(en).
 3. Aanvragen van speciaal voer is mogelijk maar worden per keer bekeken of ze kunnen worden ingewilligd. bv SO of Urinary of geen granen.
 4. Het is niet mogelijk om een specifiek merk op te geven.
 5. De onlinedierenvoedselbank.nl is niet verantwoordelijk voor de kwaliteit van het voer en hoe het aan een dier wordt verstrekt. Het kan zijn dat de datum van producten zijn verlopen maar nog wel geconsumeerd kan worden door het dier. De eigenaar blijft altijd zelf verantwoordelijk voor het geven van het product.
 6. Geleverd voer kan niet geruild worden of terug worden gegeven.
 7. Soms is bepaald voer niet op voorraad, het kan zijn dat u dan wat langer moet wachten.
 8. Pakketten bevatten nooit dezelfde inhoud! U kunt geen aanspraak maken om wat anderen krijgen. Bij sommige diersoorten leveren wij minder voer omdat ze ook minder verbruiken.
 9. Aanvragers die aangesloten zijn bij een andere dierenvoedselbank kunnen geen aanvraag doen.
 10. Dit pakket wordt alleen gratis verstrekt aan minima's (uw inkomen mag niet meer dan 25.000 euro per jaar zijn, wij checken dit regelmatig)
 11. Wij verstrekken geen diervoer aan diereigenaren die recent een huisdier in huis gehaald hebben en onze hulp vragen bij diervoer.
 12. Misbruik, zoals verkoop van het verkregen voer, betekend automatisch royering.
 13. Alle pakketten worden bezorgd door DHL, komt een pakket terug omdat u het niet heeft aangenomen of afgehaald, dan bent u uw inleg kwijt.
 14. Het ophalen van het pakket bij ons is vanaf 1-1-2021 niet meer mogelijk.
 15. Het bestellen van een pakket kan 1 keer per kalendermaand. Wij wijzen u erop dat het meerdere keren aanvragen van dit pakket binnen een tijdsbestek van 1 maand, m.b.t. de bestemming voor dieren uit eenzelfde huishouden, niet is toegestaan. Constateren wij dat dit toch het geval is, dan verliest u uw bijdrage in de verzendkosten.
 16. Levertijd 1-3 weken, afhankelijk of wij u nog eerst moeten controleren met een minima check.
 17. De inhoud van het dierenvoedselpakket wordt gratis aangeboden door stichting Blijdschap Voor De Dieren. Tot 1-10-2022 brengen wij 10 euro in rekening voor verpakkingsmateriaal en de verzending van het pakket. Vanaf 01-10-2022 moeten wij helaas i.v.m. stijgende grondstofprijzen en brandstoftoeslag van DHL de eigen bijdrage van het pakket verhogen naar € 12,50. 

Voor de duidelijkheid vermelden wij u dat wij een Minima Check bij u kunnen opvragen om na te gaan of u daadwerkelijk ook minima bent. Constateren wij dat u geen Minima bent of weigert mee te werken aan het onderzoek, bent u uw 10 euro verzendkosten kwijt.

Vragen met betrekking tot uw bestelling kunt u appen naar Telefoonnummer: 06-44361859, wij proberen binnen 24 uur te reageren.

(Indien u hieronder geen gegevens ziet die u kunt invullen zult u uw cookies moeten verwijderen)

Uw mail adres voor de bevestiging van uw bestelling
Met ingang van 1-10-2022 zal i.v.m. stijgende grondstofprijzen en brandstoftoeslag van DHL de eigen bijdrage van het dierenvoedselpakket verhoogd worden naar € 12,50.  Meer info