fbpx

Aanvraag diervoer

Via deze vragenmodule kunnen bewindvoerders, SHV-ers, financiële coaches of eigenaren van dieren die menen in aanmerking te komen voor een gratis éénmalig voedselpakket voor dieren, een beroep doen op onze hulp. Na het invullen van het formulier en het voldoen van de verzendkosten onderzoeken wij of de begunstigde in aanmerking komt voor een voedselpakket voor dieren. Indien de aanvrager aangesloten is bij een Dierenvoedselbank kunnen wij de aanvraag helaas niet honoreren. Mocht u tijdens het invullen vragen hebben dan kunt u via de chatfunctie rechts onder in uw scherm live contact met ons opnemen. Na het invullen van dit formulier krijgt u vanzelf bericht of er nog meer vragen beantwoord moeten worden.

Het dierenvoedselpakket dat u nu gaat bestellen is GRATIS. Het ophalen van het pakket is vanaf 1-1-2021 niet meer mogelijk i.v.m. de Covid-19 pandemie. In alle gevallen sturen wij het pakket op naar de begunstigde met DHL. Wij berekenen daarvoor 10 euro. Na het invullen van dit formulier, wordt u direct doorgestuurd naar een betaalmodule. Vergeet niet hier de naam van de begunstigde en het E-mail adres in te vullen anders kunnen wij de betaling niet matchen met het aanvraagformulier. Als de betaling bij ons binnen is gekomen ontvangt u binnen enkele dagen de factuur via uw mailadres. Daarna proberen wij z.s.m. (uiterlijk 14 dagen later) het dierenvoedselpakket bij u te bezorgen.

Wij wijzen u er op dat het meerdere keren aanvragen van dit pakket binnen een tijdsbestek van 1 jaar, m.b.t. de bestemming voor dieren uit een zelfde huishouden niet is toegestaan. Constateren wij dat dit toch het geval is, dan verliest u uw bijdrage in de verzendkosten.

Klik op volgende om te beginnen met het invullen van het formulier.

1. Namens wie doet u deze aanvraag?
2. Verkrijging van het pakket.

Het dierenvoedselpakket dat u nu gaat bestellen is GRATIS. Het ophalen van het pakket is vanaf 1-1-2021 niet meer mogelijk i.v.m. de Covid-19 pandemie. In alle gevallen sturen wij het pakket op naar de begunstigde met DHL. Wij berekenen daarvoor 10 euro door. Na het invullen van dit formulier, ontvangt u van ons een betaalopdracht. Als de betaling bij ons binnen is gekomen ontvangt u binnen enkele dagen de factuur via uw mailadres. Daarna proberen wij z.s.m. (uiterlijk 14 dagen later) het dierenvoedselpakket bij u te bezorgen. 

Wij wijzen u er op dat het meerdere keren aanvragen van dit pakket binnen een tijdsbestek van 1 jaar, m.b.t. de bestemming voor dieren uit een zelfde huishouden niet is toegestaan. Constateren wij dat dit toch het geval is verliest u uw bijdrage in de verzendkosten en blokkeren wij u in ons systeem.

3. Voornaam begunstigde:
4. Achternaam begunstigde:
5. Adres begunstigde:
6. Huisnummer begunstigde:
7. Toevoeging begunstigde:
8. Postcode begunstigde:
9. Woonplaats begunstigde:
10. Telefoonnumer begunstigde:
11. E-Mailadres begunstigde:
12. Naam begeleidende instelling:
13. Naam contactpersoon bij de instelling:
14. E-Mailadres van de contactpersoon bij de instelling:
15. Telefoonnummer contactpersoon bij de instelling:
16. Voor welk dier vraagt u voer aan? Brok of blikvoer?  Indien brok kleine of grote? Dieet wensen? 
PS: VERGEET NIET HET AANTAL HONDEN EN KATTEN TE VERMELDEN AUB.
17. Hoeveel bedraagt het weekgeld:
18. Verklaring: (deze vraag alleen invullen als u de eigenaar van een dier bent die dit eenmalige pakket aanvraagd)

Dank u wel voor het invullen van dit formulier! U wordt nu doorgestuurd naar de betaalmodule.

Met vriendelijke groeten,

Bestuur Stichting Blijdschap Voor De Dieren (BVDD)

Geef een antwoord