fbpx

Backup DKP2021


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/bvdd.eu/public_html/wp-content/plugins/quiz-master-next/php/classes/class-qmn-quiz-manager.php on line 873

Dieren-Kerstpakketten actie voor Mens en Dier in Nood

Voor wie is de actie bedoeld?

De donkere dagen van het jaar naderen. Niet voor elke huisdiereigenaar is de periode rond kerst gemakkelijk. Ben jij iemand die krap bij kas zit of ken jij iemand die een steuntje in de rug kan gebruiken? Onderneem dan nu actie door een Dieren-Kerstpakket aan te vragen!

De Dieren-Kerstpakketten bevatten diervoer, snacks en andere dier-gerelateerde producten en zijn alleen bestemd voor huisdiereigenaren die in financiële nood verkeren. Door minimaal 10 euro te doneren, t.g.v. stichting BVDD, op de speciale actiepagina van DierenLot tijdens de Arkel Christmas Station, maak je jezelf of iemand anders gelukkig met een Dieren-Kerstpakket. Het pakket wordt dan gratis binnen 3 - 4 weken aan huis bezorgd.

Hoe werkt de actie?

Geef in het bestelformulier aan wie jij het pakket gunt, dat kan jijzelf ook zijn! Doe een donatie van minimaal 10 euro na het invullen van alle gegevens op de  website van DierenLot, waar wij u na het invullen van de gegevens automatisch naar toe verwijzen.

Prijswedstrijd

Als het pakket bij de ontvanger is gearriveerd kan diegene nog een leuke prijs winnen door een filmpje te maken tijdens het uitpakken van de doos, in bijzijn van het huisdier. Verstuur dit filmpje via WhatsApp naar de BVDD (06-82000839). De 5 leukste filmpjes worden beloond met een prijs. De BVDD zal het leukste filmpje gaan gebruiken ter promotie van haar activiteiten.

‘Doneer Een Dag’

De actie zal ondersteund worden door Beaphar Nederland. Beaphar-medewerkers kunnen ‘op kosten van de baas’ 1 dag per jaar vrijwilligerswerk doen voor een goed doel. Dit jaar is de inpakactie van het Dieren-Kerstpakket van de BVDD aan Doneer Een Dag gekoppeld. In de maanden november en december zullen Beaphar-medewerkers en het managementteam van Beaphar ons helpen de Dieren-Kerstpakketten in te pakken. Dit is een leuke activiteit voor de Beaphar collega’s waarbij tegelijkertijd iets goeds wordt gedaan voor Mens en Dier in Nood. We houden onze lezers en volgers graag op de hoogte van deze actie. Blijf hiervoor onze website en onze sociale mediakanalen volgen!

Sluiting

Onze actie loopt t/m zondag 19 november 24:00 uur. Daarna is het niet meer mogelijk een Dieren-kerstpakket te bestellen.

Aanmelden voor het Dieren-Kerstpakket

Ben jij of ken jij iemand die het Dieren-Kerstpakket heel goed kan gebruiken? We vragen je dan volgende 3 stappen uit te voeren.

  1. Vul hieronder jouw gegevens in, zodat we weten wie doneert en druk op volgende
  2. Vul daarna de gegevens van de ontvanger in, bij wie we het gratis Dieren-Kerstpakket af mogen leveren. (dat mag ook uw eigen adres zijn)
  3. Tot slot doneer minimaal 10 euro t.g.v. stichting BVDD, op de speciale actiepagina van DierenLot tijdens de Arkel Christmas Station. (je wordt automatisch na het invullen van het formulier doorverwezen naar hun site).

Als de donatie en de opgave gematched zijn ontvangt  de diereigenaar  binnen 2-3 weken het Dieren-Kerstpakket via DHL. Het is niet toegestaan om meer dan 1 Dieren-kerstpakket te bestellen per huishouden met dieren, op het zelfde adres. Indien wij toch meerdere aanvragen ontvangen op het zelfde adres, met de zelfde dieren zullen wij uw deelname annuleren en bent u de inleg van uw donatie kwijt! U ontvangt dan wel 1 pakket.

Voornaam aanvrager/donateur
Achternaam aanvrager/donateur
Straatnaam + huisnummer aanvrager/donateur
Postcode aanvrager/donateur
Woonplaats aanvrager/donateur
E-Mail aanvrager/donateur
Whatsapp telefoonnummer aanvrager/donateur

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/customer/www/bvdd.eu/public_html/wp-content/plugins/quiz-master-next/php/classes/class-qmn-quiz-manager.php on line 982

Wij gaan u nu doorsturen naar de donatiepagina van DierenLot op! U kunt daar minimaal 10 euro doneren. Vergeet niet uw voor- en achternaam en uw e-mailadres te vermelden, dat u zojuist heeft opgegeven tijdens de intake. Anders kunnen we uw aanvraag niet matchen.

Druk op Verstuur om verder te gaan.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/bvdd.eu/public_html/wp-content/plugins/quiz-master-next/php/classes/class-qmn-quiz-manager.php on line 1101
Wij zijn van 1 t/m 21 augustus 2022 gesloten (De Onlinedierenvoedselbank.nl levert na 21 augustus weer dierenvoedselpakketten uit. U kunt wel bestellen Bestel hier!