fbpx

Dieren Kerstpakketten Actie 2022

De donkere dagen van het jaar naderen. Niet voor elke huisdiereigenaar is de periode rond kerst gemakkelijk. Ben jij iemand die krap bij kas zit of ken jij iemand die een steuntje in de rug kan gebruiken? Onderneem dan nu actie door een Dieren-Kerstpakket aan te vragen jouzelf of een ander!

De actieperiode loopt van 14-11-2022 t/m 31-12-2022

De Dieren-Kerstpakketten bevatten diervoer, snacks en andere dier-gerelateerde producten en zijn alleen bestemd voor huisdiereigenaren die in financiële nood verkeren. Door minimaal €12,50 te doneren, t.g.v. stichting BVDD, op de speciale actiepagina van DierenLot tijdens de Arkel Christmas Station, maak je jezelf of iemand anders gelukkig met een Dieren-Kerstpakket. Het pakket wordt dan gratis binnen 1- 4 weken aan huis bezorgd.

Hoe werkt de actie?

De actie loopt Synchroon met onze Onlinedierenvoedselbank.nl. Het enige wat je hoeft te doen is op volgende te klikken en de gegevens van jezelf en de ontvanger van het pakket in te vullen. Doe een donatie van minimaal €12,50 na het invullen van alle gegevens (vergeet niet uw naam en mailadres te vermelden bij de betaling aub !!!!) op de website van DierenLot, waar wij u na het invullen van het formulier automatisch naar toe verwijzen.

Succes!

Vul uw gegevens in en klik op Volgende om verder te gaan.

 

Voornaam aanvrager/donateur
Achternaam aanvrager/donateur
Straatnaam + huisnummer aanvrager/donateur
Postcode aanvrager/donateur
Woonplaats aanvrager/donateur
E-Mail aanvrager/donateur
Tot 31-12-2022 organiseert de BVDD samen met DierenLot en Beaphar Nederland de Kerstpakkettenactie 2022 Bestel nu een doos voor je zelf, of voor een ander!