fbpx

FIPROTEC HOND

Via deze vragenmodule kunnen diereigenaren (die onder de groep minima vallen)  een 4 tal gratis doosjes met teken/vlooien pipetjes HOND (gewicht 2 tot 10kg) bestellen.

De eigen bijdrage voor het verzenden bedraagt € 6,00.

Na het invullen van het formulier onderzoeken wij of de begunstigde in aanmerking komt voor een bestelling voor de hond.  Na het invullen van dit formulier krijgt u vanzelf bericht of er nog meer vragen beantwoord moeten worden. Hoort u niets van ons dan wordt het pakket na 25 augustus verstuurd.

Voor de duidelijkheid vermelden wij nog even dat de pipetten GRATIS zijn maar de voorraad beperkt is OP=OP.

Klik op volgende om te beginnen met het invullen van het formulier.

Bewind? ja/nee
Email
Telefoonnummer
Weekgeld
1. 
Namens wie doet u de aanvraag voor 4 Fipro Tec pipetten hond 2-10kg?

2. 
Verkrijging van de Pipetten

De 4 doosjes met pipetten die u gaat bestellen zijn GRATIS u betaald alleen 6 euro verzendkosten. De pipetten zijn alleen geschikt voor honden van 2-10kg. U kunt slechts 1 bestelling (4 pipetten) doen per persoon.  De bestelling wordt, na 25 augustus 2022, bij de begunstigde thuisbezorgd. De eigen bijdrage voor het verzenden bedraagt € 6,00.

Mocht er wat mis gaan zijn met uw betaling of is dit niet gelukt omdat u geen Ideaal heeft. Maak dan 6 euro over op IBAN: NL78 INGB 0006 8893 99 t.g.v. BVDD. Vergeet niet uw naam en woonplaats te vermelden.

3. 

Voornaam begunstigde:

4. 

Achternaam begunstigde:

5. 
Adres begunstigde:

6. 

Huisnummer begunstigde:

7. 

Toevoeging begunstigde:

8. 
Postcode begunstigde:

9. 

Woonplaats begunstigde:

Dank u wel voor het invullen van de vragen. Wij nemen na het lezen van de vragen zo snel mogelijk contact met u op.

Vriendelijke groeten,

Het BVDD-Team

Tot 31-12-2022 organiseert de BVDD samen met DierenLot en Beaphar Nederland de Kerstpakkettenactie 2022 Bestel nu een doos voor je zelf, of voor een ander!