fbpx

Preventie

Via deze vragenmodule kunnen diereigenaren (die onder de groep minima vallen) een 4 tal gratis pipetten teken/vlooien voor HOND bestellen. De pipetten voor katten zijn UITVERKOCHT!

De eigen bijdrage voor het verzenden bedraagt € 6,00.

Na het invullen van het formulier onderzoeken wij of de begunstigde in aanmerking komt voor een bestelling. Na het invullen van dit formulier krijgt u vanzelf bericht of er nog meer vragen beantwoord moeten worden. Hoort u niets van ons dan wordt het pakket binnen 1-3 weken verstuurd.

Fiprotec

Voor de duidelijkheid vermelden wij nog even dat de pipetten GRATIS zijn maar de voorraad beperkt is OP=OP. In sommige gevallen kan de t.h.t. datum in augustus 2022 liggen.

Als de voorraad op is en wij kunnen niet meer leveren, krijgt u uw geld terug!

Klik op volgende om te beginnen met het invullen van het formulier.

Bewind? ja/nee
Email
Telefoonnummer
Weekgeld
1. 
Namens wie doet u de aanvraag voor de Pipetten?

2. 
Verkrijging van de Pipetten

Ik verklaar dat ik minima ben en dat mijn verzamelinkomen onder de 25.000 euro per jaar ligt. De 4 pipetten die u gaat bestellen zijn GRATIS, in sommige gevallen kan de t.h.t. datum in augustus 2022 vervallen zijn. U betaald alleen 6 euro verzendkosten. Bij de volgende vraag kan u aangeven voor welk dier u de pipetten besteld. U kunt slechts 1 bestelling (4 pipetten) doen per persoon.  De bestelling wordt, na 1-3 weken, bij de begunstigde thuisbezorgd. De eigen bijdrage voor het verzenden bedraagt € 6,00. De voorraden zijn beperkt OP=OP. Als wij niet meer kunnen leveren en u heeft toch besteld krijgt u, uw geld terug. U gaat akkoord met deze voorwaarden. Mocht na controle blijken dat u geen minima bent dan annuleren wij uw bestelling en bent u uw inleg kwijt.

Mocht er wat mis gaan zijn met uw betaling of is dit niet gelukt omdat u geen Ideaal heeft. Maak dan 6 euro over op IBAN: NL78 INGB 0006 8893 99 t.g.v. BVDD. Vergeet niet uw naam en woonplaats te vermelden.

3. 
Ik ontvang pipetten voor:

Hieronder ziet u het overzicht van de soort pipetten die wij momenteel nog hebben. De voorraad is beperkt. OP=OP. KAT IS UITVERKOCHT

4. 

Voornaam begunstigde:

5. 

Achternaam begunstigde:

6. 
Adres begunstigde:

7. 

Huisnummer begunstigde:

8. 

Toevoeging begunstigde:

9. 
Postcode begunstigde:

10. 

Woonplaats begunstigde:

11. 
Wat is uw telefoonnumer?

12. 
Wat is uw E-mailadres?

Dank u wel voor het invullen van de vragen. Wij nemen na het lezen van de vragen zo snel mogelijk contact met u op.

Vriendelijke groeten,

Het BVDD-Team

Let op: Woont u in de gemeente Zutphen, heeft u een brief van de gemeente Zutphen gekregen, klik dan op GA VERDER (houd uw brief bij de hand) GA VERDER