fbpx

Isa

Ter Adoptie: Isa een Pomeriaan.

In mei 2022 is deze lieve Pomeriaan pup bij ons binnengekomen via het landelijk meldpunt Hulp voor dieren uit Oekraïne. Isa zit bij één van onze opvanggezinnen en is er klaar voor om geadopteerd te worden. Isa is gezond en maakt makkelijk contact. We zoeken een lief gezin voor deze kleine gevoelige hond. Isa heeft een EU-paspoort, is gechipt en heeft alle benodigde entingen gehad.

Het ras

De pomeriaan staat ook wel bekend als de dwergkeeshond. Deze kleine hond is actief en slim. Behalve dat hij donzig en schattig is, is hij een echte familievriend met waakhond instincten.

Adoptie 

Heeft u interesse in één van deze pommerianen, dan kunt u het adoptie formulier HIER invullen. We hebben nog 1 teefje en 1 reutje beschikbaar. Laat wat van je horen en wie weet woont één van deze knapperds binnenkort bij u.

Paatsing

De pups kunnen individueel of gezamenlijk herplaatst worden vanaf heden

Kosten

Het platvorm Hulpvoordierenuitoekraine.nl heeft de afgelopen 12 maanden veel kosten moeten maken voor deze pups. (opvang, vervoer, entingen, bloedtesten, voer en verzorging)  In overleg worden deze kosten besproken.

Natuurlijk kunt u de verhalen over deze pomerianen, maar ook over de dieren waarbij wij bemiddeld hebben, volgen via onze Facebookpagina. Denkt u na het lezen van bovenstaande tekst ik wil mij aanmelden als gastgezin, adoptant of donateur dan kan dat. Neemt u  dan contact met ons op via het contactformulier of start een Chat met ons op rechtsonder in uw scherm.

Kenmerken

Soort Dier : Hond
Roepnaam : Isa
Geboorte datum : 17/03/2022
Ras : Pomeranian
Aftekening/kleur: : Wit-Berge
Geslacht : Teefje
Paspoort aanwezig : Ja, Paspoort
Gechipt : Ja, gechipt
Geneutraliseerd : Nee niet geneutraliseerd
Soort voeding : Brokken
Gebruikt Medicatie : Nee
Kan bij kinderen : Ja
Kan bij soortgenoten : Ja
Kan bij andere dieren : Ja, kan met honden
Kan los lopen buiten : Ja
Zindelijk : Ja
Kan alleen thuis blijven : Ja
Kan mee in de auto : Ja
Kleine omschrijving : Lief knuffelig
Plaatsing : Individueel
Kent de basiscommando’s (Honden) : Nee
Adoptieprijs : in overleg
Tot 8 oktober verdubbeld DierenLot elke donatie (tot max 2500 euro) Bestel hier uw dierenvoedselpakket