fbpx

Jillian en Mini

Ons, Stichting Blijdschap Voor De Dieren (BVDD), is gevraagd om met spoed voor Jillian en Mini twee Europese kortharige poezen een tijdelijke opvang (6 maanden) te zoeken.

Ze stellen zich graag even voor:

Dit zijn Jillian (een 1-jarige jonge, grijs-witte kater) en Mini (een grote 6-jarige zwarte kater). Hun baasje kan het komende half jaar niet voor hen zorgen en nu zoeken zij een gastgezin voor die periode. Jillian speelt graag met alles wat snel beweegt. Hij is een echte huiskat en heeft nog nooit buiten gespeeld. Hij houdt van aandacht en komt graag bij je liggen. Jillian is een allemansvriend en vindt het niet erg om met andere huisdieren samen te zijn. Mini daarentegen is niet dol op honden, maar wel een kat die graag buiten komt en met soortgenoten speelt. Hij vindt het fijn om aandacht te krijgen en geeft daar dan ook veel liefde voor terug door op schoot te springen of in je nek te kruipen.Beide katten zijn gewend om hun behoefte op een kattenbak te doen en gebruik te maken van de krappaal. Jillian is heel erg gehecht aan Mini, en andersom ook. Ze zullen dus wel samen geplaatst moeten worden. 

Wie kan deze twee schatten tijdelijk opvangen? 

Natuurlijk kunt u de verhalen over Jillian en Mini, maar ook over de dieren waarbij wij bemiddeld hebben, volgen via onze facebookpagina.

Denkt u na het lezen van bovenstaande tekst ik wil mij aanmelden als gastgezin, adoptant of donateur dan kan dat. Neemt u  dan contact met ons op via het contactformulier of start een Chat met ons op rechtsonder in uw scherm.

Kenmerken

Soort Dier : Kat
Ras : Europese Korthaar
Geslacht : Kater
Geneutraliseerd : Gesteriliseerd
Bijzonderheden/Handycaps : geen
Gebruikt Medicatie : Nee
Kan bij kinderen : Ja
Kan bij soortgenoten : Ja
Kan bij andere dieren : Onbekend
Kan los lopen : Ja
Zindelijk : Ja
Kan alleen thuis blijven : Ja
Kan mee in de auto : Ja
Laatst bekende entingsdatum : 24-12-2020

bully

Dit is Ricardo, hij is Dierenbuddy van Bully. 

Wil jij, Dieren Buddy worden?

Klik dan op deze pop-up en lees hoe het werkt!

Dank namens de dieren