Ken

Ken (2 jarige blind Mix)

Status: NIET meer beschikbaar

Dit is KEN. Een blind reutje van bijna anderhalf jaar oud. Hij heeft een schofthoogte van ongeveer 20 cm. KEN is gevonden op straat door dezelfde mensen die Gari opvangen: de hond die door een kogel geraakt is en daardoor gedeeltelijk verlamd is geraakt.Status: NIET meer beschikbaar

KEN verkeert in goede gezondheid. Hij kan nog 5% zien (schaduwen, licht en donker). KEN kan zich ook prima redden en leeft een zo goed als normaal leven. Hij kan goed omgaan met andere dieren. Zowel met honden als met katten. Hij is gek op mensen.

Ken heeft begeleiding nodig

Momenteel verblijft KEN nog bij zijn eigenaren. Zij kunnen KEN helaas niet bij zich thuishouden. Hoe graag zij dit ook zouden willen. Ze hebben nog 10 honden en daar sneeuwt KEN volledig onder en er is een gebrek aan tijd om hem goed te begeleiden. Hij heeft speciale aandacht nodig en dat kunnen de huidige eigenaren hem niet volledig geven.

Belangrijk om te weten is dat een hondje als dit wel even tijd nodig heeft om te acclimatiseren en dat er soms in de huiselijke situatie kleine aanpassingen gedaan moeten worden om het voor een blind hondje als KEN leefbaar te maken.

Europees dierenpaspoort

Verder kan ik melden dat de papieren van KEN helemaal in orde zijn. KEN is gecastreerd en in het bezit van een Europees dierenpaspoort en is helemaal in orde qua vaccinaties. Hij heeft geen voernijd en vindt autorijden leuk.

Voor de duidelijkheid melden wij nog even het volgende. Alle kosten die gemaakt zijn en gemaakt worden om KEN vanuit het buitenland bij zijn toekomstige baasje te bezorgen worden betaald. Ook wordt er geen adoptievergoeding gevraagd. Donaties en giften zijn natuurlijk altijd welkom om zo weer een ander dier te kunnen redden.

Ben jij degene die KEN een plekje for ever kan geven neem dan even contact met ons op.

Kenmerken

Ras : Mix (onbekende rassen)
Geslacht : Reu
Geneutraliseerd : Gecastreerd
Geboorte datum : 01/01/2020
Bijzonderheden/Handycaps : Blind
Gebruikt Medicatie : Nee
Kan bij kinderen : Ja
Kan bij andere honden : Ja
Kan bij katten : Ja
Waaksheid: : Nee
Gedrag aan de lijn : Rustig
Kan los lopen : Ja
Zindelijk : Ja
Kent de basiscommando’s : Ja
Kan alleen thuis blijven : Ja
Kan mee in de auto : Ja
Geslacht : Reu
Kan bij kinderen : Ja
Kan bij honden : Ja