fbpx

Luna

Luna, Poes en Muis zoeken een nieuw thuis. 

Ze zijn afgestaan omdat de eigenaar vanwege medische redenen niet meer in staat is voor ze te zorgen 

Een korte omschrijving van de katten. 

Luna:

lief zwart poesje, Europese korthaar, van bijna 4 jaar oud Luna vindt de hele wereld spannend. Ze ligt graag samen met Muis in een mandje, maar vlucht weg als je er bij in de buurt komt. Toch wil ze wel en zal ze je niet meppen als je haar wilt oppakken. Ze is weinig gewend, vandaar dat we haar het liefst plaatsen bij mensen zonder jonge kinderen. 

Muis is een prachtig lief poesje van bijna 4 jaar oud. Ze is een Mix Britse korthaar en Siamees. Ze heeft haar uiterlijk zeker mee en is samen met Luna een mooi stel. Muis is de poes die zich het meest laat zien. Ze vlucht niet meteen weg en ook met het oppakken doet ze niet moeilijk. Geen poespas aan haar lijf heeft ze het liefst. Omdat ze weinig gewend is zal het een tijdje duren voor ze zich zal openstellen. 

Poes is ook een zwart poesje van ongeveer 4 jaar oud, kruising Europese/Britse korthaar. Zij laat zich van de drie het minste zien. Ook in Poes zit geen kwaad, ze durft alleen niet. Voor haar zou een maatje dat stevig in de schoenen staat een fijne steun zijn. 

Het liefst plaatsen we Muis en Luna samen, alle drie mag natuurlijk ook😉 

De katten zitten nu in de kattenopvang van de BVDD in Doetinchem. Ze zijn gechipt, geënt, ontwormd, ontvlooid en in het bezit van een paspoort. Graag zien we dat u de poes na gewenning laat steriliseren. 

Kitty zit nu in de kattenopvang van de BVDD in Doetinchem. Ze is gechipt, geënt, ontwormd, ontvlooid en in het bezit van een paspoort.

Heeft u interesse in deze lieverds,  vul dan het adoptie formulier HIER in. En wie weet woont deze knapperd binnenkort bij u.

Natuurlijk kunt u de verhalen over Luna, maar ook over de dieren waarbij wij bemiddeld hebben, volgen via onze Facebookpagina. Denkt u na het lezen van bovenstaande tekst ik wil mij aanmelden als gastgezin, adoptant of donateur dan kan dat. Neemt u  dan contact met ons op via het contactformulier of start een Chat met ons op rechtsonder in uw scherm.

Kenmerken

Soort Dier : Kat
Roepnaam : Luna
Geboorte datum : 01/01/2018
Ras : kruising Europese/Britse korthaar
Aftekening/kleur: : Zwart
Geslacht : Poes
Paspoort aanwezig : Ja, Paspoort
Gechipt : Nee, niet gechipt
Geneutraliseerd : Nee niet geneutraliseerd
Soort voeding : Brok en blikvoer
Gebruikt Medicatie : Nee
Kan bij kinderen : Ja
Kan bij soortgenoten : Ja
Kan bij andere dieren : Onbekend
Kan los lopen buiten : Ja, op termijn wel
Zindelijk : Ja
Bijzonderheden/Handycaps : Geen
Kan alleen thuis blijven : Ja
Kan mee in de auto : Ja
Laatst bekende entingsdatum : 03/12/2021
Plaatsing : Muis en Luna worden alleen samen geplaatst
Tot 8 oktober verdubbeld DierenLot elke donatie (tot max 2500 euro) Bestel hier uw dierenvoedselpakket