fbpx

Moortje

Plien en Moortje snakken naar een nieuw thuis.

Hun eigenaar is kort geleden overleden en de poezen werden al enkele weken alleen verzorgd in de woning. We hebben het uitdrukkelijke verzoek van de familie gekregen om de poezen samen te plaatsen. Dit omdat ze vanaf kitten al bij elkaar zijn.

Een korte omschrijving van de katten.

Moortje: Een lieve rustige zwart witte poes van 9 jaar oud. Als kitten bij de vorige eigenaar gekomen samen met Plien. Moortje is momenteel te zwaar dus ze moet op dieet. Dit beperkt haar ook in haar bewegen, wat natuurlijk heel jammer is. Moortje is gewend naar buiten te kunnen, maar woont ook erg graag in huis. Ze is geen kinderen of andere dieren gewend, maar we verwachten dat dat geen problemen geeft. Ze houdt van knuffelen, maar oppakken vindt ze spannend.

Plien:

Eveneens een poes van 9 jaar oud. Woont al haar hele leven samen met Moortje. Plien is ook wat te zwaar. Ze gaat graag buiten een luchtje scheppen, maar vindt het in huis ook fijn. Plien komt uit zichzelf naar je toe. Voor haar geldt eigenlijk hetzelfde als haar kattenvriendin.

We plaatsen Plien en Moortje samen. Heeft u alleen interesse in één van deze katten dan zullen we geen contact met u opnemen.

Beide dames verblijven in Doetinchem. Ze zijn gechipt, geënt, onvlooid, ontwormd, gesteriliseerd en in het bezit van van een paspoort

Heeft u interesse in deze  lieverd,  vul dan het adoptie formulier HIER in. En wie weet woont deze knapperd binnenkort bij u.

Natuurlijk kunt u de verhalen over Moortje, maar ook over de dieren waarbij wij bemiddeld hebben, volgen via onze Facebookpagina. Denkt u na het lezen van bovenstaande tekst ik wil mij aanmelden als gastgezin, adoptant of donateur dan kan dat. Neemt u  dan contact met ons op via het contactformulier of start een Chat met ons op rechtsonder in uw scherm.

Kenmerken

Soort Dier : Kat
Roepnaam : Moortje
Geboorte datum : 15/07/2018
Ras : Europese Korthaar
Aftekening/kleur: : Zwart met wit
Geslacht : Kater
Paspoort aanwezig : Ja, Paspoort
Gechipt : Ja, gechipt
Geneutraliseerd : Gecastreerd
Soort voeding : Brokken
Gebruikt Medicatie : Nee
Kan bij kinderen : Onbekend
Kan bij soortgenoten : Onbekend
Kan bij andere dieren : Onbekend
Kan los lopen buiten : Ja, op termijn wel
Zindelijk : Ja
Bijzonderheden/Handycaps : Geen
Kan alleen thuis blijven : Ja
Kan mee in de auto : Ja
Laatst bekende entingsdatum : 21/12/2021
Plaatsing : Moortje en Plien worden alleen samen geplaatst
Tot 8 oktober verdubbeld DierenLot elke donatie (tot max 2500 euro) Bestel hier uw dierenvoedselpakket