Ollie

Ollie (8 jarige kruizing Jack Russel / Shar-Pei)
Status: Gastgezin gevonden

Ollie zit op dit moment bij een gastgezin en kan daar helaas maar tot eind januari 2020 blijven. We zoeken dus nog met spoed opvang voor hem.

Op vrijdag 15 november kreeg de eigenaar van Bikkel & Ollie te horen dat ze zich de dag er op voor 23:00 uur moesten melden bij het Leger des Heils om een verblijfsplek te bemachtigen. Alleen kunnen Bikkel & Ollie niet mee. Dieren zijn niet toegestaan.

Stichting BVDD heeft direct actie ondernomen. Nadat Bikkel & Ollie een medische controle en de benodigde inentingen hebben zijn ze tijdelijk ondergebracht bij een betaald verblijf. Een verblijf waar ze een paar dagen vakantie kunnen hebben en verwend worden. De baasjes kunnen zich dan in alle rust bekommeren over hun verdere toekomst.

En jullie snappen natuurlijk, nu komt de grootste uitdaging: 2 gastgezinnen zien te vinden die tijdelijk voor Bikkel & Ollie willen zorgen. (we plaatsen de twee liever niet bij elkaar, maar uitzonderingen zijn natuurlijk bespreekbaar) Het zou mooi zijn als we een gastgezin vinden in de buurt van Enschede.

Ollie is een reu van 8, mix Jack Russel / Shar-Pei. Hij heeft een schofthoogte van ongeveer 30cm en zijn entingen (jaarlijkse herhaling) heeft BVDD geregeld. Ollie is niet gecastreerd, hij kan met andere soortgenoten in 1 ruimte maar houdt niet van katten. Ollie is gewend om aan de lijn te lopen, loslopen is hij niet gewend. Hij kan met kinderen, kan alleen thuis zijn maar is wel waaks. Ollie vindt autorijden leuk en is verder helemaal gezond. Ollie luistert verder goed en kent commando’s.

Kunt u zich vinden in het bovenstaande verhaal en wilt u tijdelijk tijd, liefde, aandacht en geduld besteden aan Ollie neem dan a.u.b. contact op met ons via de messenger of stuur een bericht naar +31 (0)682 000 839 of mail naar [email protected] U kunt ook een bericht sturen via het contactformulier.

Dank u wel

Kenmerken

Ras : Mix Jack Russel / Shar-Pei
Geslacht : Reu
Geneutraliseerd : Nee niet geneutraliseerd
Geboorte datum : 15/11/2011
Bijzonderheden/Handycaps : Chroninsche oorproblemen
Gebruikt Medicatie : Indien oortjes problemen geven
Kan bij kinderen : Ja
Kan bij andere honden : Ja
Kan bij katten : Nee
Waaksheid: : Ja
Gedrag aan de lijn : Rustig
Kan los lopen : Ja
Zindelijk : Ja
Kent de basiscommando’s : Ja
Kan alleen thuis blijven : Ja
Kan mee in de auto : Ja
Geslacht : Reu
Kan bij kinderen : Ja
Kan bij honden : Ja