fbpx

Ruben

Ter Adoptie: Ruben een Pomeriaan

In mei 2022 is deze lieve Pomeriaan pup bij ons binnengekomen via het landelijk meldpunt Hulp voor dieren uit Oekraïne. Ze heeft vanaf dat moment bij een van onze opvangen gezeten i.v.m de regels die gelden voor dieren die uit het buitenland komen. In een periode van ruim 6 maanden (i.v.m. rabiës enting, titering en quarantaine verblijf) hebben ze wel sociaal contact gehad en zijn enigszins zindelijk gemaakt. We zoeken een lief gezin voor deze kleine hond. 

De eigenaar heeft afstand moeten doen omdat het niet mogelijk was om twee nestjes mee te nemen naar de opvang waar zij in Nederland verblijft. De pup is gechipt, heeft alle vaccinaties gehad (ook Rabiës) en is getitterd. Bernadet heeft een EU-paspoort en is gechipt.

Het ras

De pomeriaan staat ook wel bekend als de dwergkeeshond. Deze kleine hond is actief en slim. Behalve dat hij donzig en schattig is, is hij een echte familievriend met waakhond instincten.

Adoptie 

Heeft u interesse in één van deze pups dan kunt u het adoptie formulier HIER invullen. We hebben nog 2 teefjes en 1 reutje beschikbaar. Laat wat van je horen en wie weet woont één van deze knapperds binnenkort bij u.

Paatsing

De pups kunnen individueel of gezamenlijk herplaatst worden vanaf eind oktober

Kosten

Het platvorm Hulpvoordierenuitoekraine.nl heeft de afgelopen 7 maanden veel kosten moeten maken voor deze pups. (opvang, vervoer, entingen, bloedtesten, voer en verzorging)  Daarom is er een adoptiedee van 850 euro vastgesteld. Voor de bemiddeling door Stichting BVDD wordt een donateurschap van 1 jaar verlangt (minimaal 10 euro per maand). 

Natuurlijk kunt u de verhalen over deze pomerianen, maar ook over de dieren waarbij wij bemiddeld hebben, volgen via onze Facebookpagina. Denkt u na het lezen van bovenstaande tekst ik wil mij aanmelden als gastgezin, adoptant of donateur dan kan dat. Neemt u  dan contact met ons op via het contactformulier of start een Chat met ons op rechtsonder in uw scherm.

Kenmerken

Soort Dier : Hond
Roepnaam : Ruben
Geboorte datum : 06/03/2022
Ras : Pomeranian
Aftekening/kleur: : Berge
Geslacht : Teefje
Paspoort aanwezig : Ja, Paspoort
Gechipt : Ja, gechipt
Geneutraliseerd : Nee niet geneutraliseerd
Soort voeding : Brokken
Gebruikt Medicatie : Nee
Kan bij kinderen : Ja
Kan bij soortgenoten : Ja
Kan bij andere dieren : Ja, kan met honden
Kan los lopen buiten : Ja
Zindelijk : Ja
Kan alleen thuis blijven : Ja
Kan mee in de auto : Ja
Kleine omschrijving : Lief knuffelig
Plaatsing : Individueel
Kent de basiscommando’s (Honden) : Nee
Adoptieprijs : € 850,00
Wij zijn gesloten van 21 juli t/m 13 augustus. Laatste leverdatum is 20 juli - U kunt daarna wel bestellen - uitlevering start 15 en 16 augustus. Bestel nu uw pakket!