Spike

Spike (7 jarige kruising Doberman / hazewindhond)

Status: Spike zit bij een gastgezin.

Op 25 juni 2019 werden wij benaderd door een zorginstelling. SPIKE, een kruising van een Doberman en een hazewindhond moet met spoed een tijdelijke verblijfplaats hebben. Zijn baasje is namelijk kort geleden dakloos geworden en SPIKE mag van de verblijfsinstelling niet bij zijn baasje blijven. De eigenaar is hier heel erg bezorgd en verdrietig over.

Het gaat hier om een tijdelijk plaatsing voor een periode van mogelijk 6 maanden. Spike is een lieve, goed luisterende, 7 jarige reu met een schofthoogte van ongeveer 60cm. SPIKE kent enkele commando’s. Spike kan overweg met bijna alle soortgenoten. Katten vindt hij maar niets. SPIKE is waaks en ondanks dat hij veel van kinderen houdt kan hij niet alleen thuis zijn. Dan begint hij te blaffen. Met autorijden heeft SPIKE geen problemen. SPIKE kan ook prima loslopen.

Er is 1 ding dat van belang is om te weten. Luchtballonnen is een probleem voor Spike. Dan zet hij het op een rennen. Hij is daar heel erg bang voor. Verder kan ik melden dat de papieren van SPIKE helemaal voor elkaar zijn. SPIKE is in het bezit van een Europees dierenpaspoort, is gezond en is helemaal in orde qua vaccinaties.

Kunt u zich vinden in het bovenstaande verhaal en wilt u veel tijd, liefde, aandacht en geduld besteden aan SPIKE, neem dan a.u.b. contact op met ons via de messenger of stuur een bericht naar +31 (0)682 000 839 of mail naar [email protected]

Kenmerken

Ras : Mix Doberman - Hazewind
Geslacht : Reu
Geneutraliseerd : Gesteriliseerd
Geboorte datum : 13/02/2020
Kan bij kinderen : Ja
Kan bij andere honden : Ja
Kan bij katten : Nee
Waaksheid: : Ja
Gedrag aan de lijn : Rustig
Kan los lopen : Ja
Zindelijk : Ja
Kent de basiscommando’s : Ja
Kan alleen thuis blijven : Ja
Kan mee in de auto : Ja
Geslacht : Reu
Kan bij kinderen : Ja
Kan bij honden : Ja