Stitch

Gastgezin gezocht voor Stitch

Stitch is een Amerikaans Buldog (rashond) met papieren. Haar baasje kan wegens persoonlijke omstandigheden tijdelijk (ongeveer 6 maanden) niet voor haar zorgen. Daarom zoeken we voor deze lieve viervoeter een tijdelijk onderkomen ofwel gastgezin.

Stitch kan goed opschieten met kinderen en jonge honden. Ze is gewend om aan de lijn te lopen, soms kan ze een beetje trekken als er vreemde honden in de buurt zijn. Vreemde reutjes en katten heeft ze het niet zo op. Ze luistert goed naar commando’s maar zal eerst een beetje vertrouwen moeten krijgen. Eenmaal vertrouwd doet ze alles voor je.

Stitch is in het verleden hoogstwaarschijnlijk mishandeld en of verwaarloosd geweest daarom kan ze in het begin wat angstig zijn naar haar tijdelijke baasje. Ze is verder een ontzettend lieve hond met een goed karakter. Volgens de eigenaar heb je weinig te stellen met haar. Ze is zeer rustig en mag graag met kinderen spelen en slapen.

Stitch is helemaal gezond en heeft al haar entingen gehad. Meer info volgt later. Er zit een kans dat Stitch permanent een nieuw mandje zoekt. Ook daar volgt later meer info over.

Stitch zit momenteel in een gastgezin.

Kenmerken

Ras : American Bulldog
Geslacht : Reu
Geneutraliseerd : Gesteriliseerd
Geboorte datum : 31/07/2014
Bijzonderheden/Handycaps : Stitch is aan zijn achterste kniebanden geopereerd.
Gebruikt Medicatie : Nee
Kan bij kinderen : Alleen kinderen boven de 12 jaar
Kan bij andere honden : Ja
Kan bij katten : Nee
Waaksheid: : Ja
Gedrag aan de lijn : Rustig
Kan los lopen : Ja
Zindelijk : Ja
Kent de basiscommando’s : Ja
Kan alleen thuis blijven : Ja
Kan mee in de auto : Ja
Geslacht : Reu
Kan bij kinderen : Ja
Kan bij honden : Ja