Virtuele Dierenarts

Wij zijn er om jou te helpen. Zodat jij jouw huisdier kunt helpen. GRATIS.

De kosten voor een bezoek aan de dierenarts zijn vandaag de dag nauwelijks op te brengen sinds investeringsmaatschappijen hebben ontdekt dat er veel geld te verdienen valt aan de liefde van huisdiereigenaren voor hun dieren. Als eigenaar ben je bereid om ver te gaan om je huisdier te helpen of te redden. Hier wordt misbruik van gemaakt door torenhoge rekeningen te versturen voor relatief eenvoudige behandelingen. Dit moet stoppen vinden wij. Wat als technologie ingezet kan worden om u als eigenaar van een dier te helpen zodat u niet direct naar een dierenarts toe hoeft en geconfronteerd wordt met hoge dierenartskosten? Dit is nu werkelijkheid. Welkom bij de virtuele dierenarts!

De Virtuele dierenarts

De Virtuele Dierenarts is een uniek platform dat wij, Stichting Blijdschap Voor De Dieren (BVDD) in samenwerking met Marengo Vet, aan onze klanten gratis aanbieden. Belangrijkste reden: dierenartskosten rijzen voor huisdiereigenaren de pan uit. Het is voor velen, zeker voor minima binnen onze samenleving, niet meer haalbaar de rekeningen te betalen.  De virtuele dierenarts gaat hier verandering in brengen. Voor baasje én huisdier. Wat velen niet weten is dat je als eigenaar zelf veel basis EHBO kunt toepassen, net als bij hulp bieden aan mensen, waardoor je zeker niet altijd direct naar de dierenarts moet. En dus (hoge) kosten voorkomt. Blijkt de hulpvraag dieper in de materie te gaan en geeft de basisinformatie van het platform niet de oplossing, dan bieden wij voor onze cliënten een kosteloos live consult bij een aangesloten dierenarts. Mensen met een inkomen boven de minima grens betalen een sterk gereduceerd bedrag voor een consult.

Hoe werkt het?

De eerste stap is het stellen van je vraag via de module. Na het stellen van je vraag, wordt beschikbare expertise en data via AI geraadpleegd om jou direct antwoord te geven en zo hulp te bieden. Volledig, gescreend en dus betrouwbaar. De hulp die je online ontvangt is toepasbaar voor jou en je huisdier en zal in veel gevallen de gevraagde oplossing bieden. Niet alleen snel, ook nog eens GRATIS!

Wat kost de Virtuele Dierenarts?

Niets. Voor cliënten van de Nationale Dieren Voedselbank® en Dierenbuddy® zal deze online dienst 100% gratis zijn. Er zijn dus geen kosten aan verbonden. Dierenvrienden met een inkomen boven de minima grens betalen slechts een sterk gereduceerd bedrag voor een consult. Ook voor hen is het voordeel groot.

Probeer het nu! Stel hier je vraag:

Meer weten?

Heeft u vragen over de Virtuele Dierenarts of wilt u meer informatie aanvragen. Dan kan u hieronder via het contactformulier contact met ons opnemen.    Nieuw: de Virtuele Dierenarts Probeer nu!