Whisky

Dit is Whisky een * DOVE * “Argentijnse” dog (Er is geen stamboom aanwezig, en Whisky lijkt volgens kenners meer een bullbreed mix) van 10 jaar. Hij heeft een schofthoogte van ongeveer 60Cm. Whisky is een hele lieve gecastreerde reu waarvoor wij op zoek zijn naar een gastgezin voor in eerste instantie een half jaar.

Whisky is door stichting BVDD helemaal op orde gesteld en heeft alle benodigde entingen (ook tegen kennelhoest) gekregen, is gechipt en heeft een paspoort.

Omdat stichting BVDD niet veel ervaring heeft met Argentijnse Buldoggen hebben wij Mootje Schuil, een goed bevriende collega van de stichting, met haar stichting Bigboy’s doggen 2nd chance, gevraagd ons bij deze zoektocht te assisteren. Helaas is Whisky vroeger gebruikt bij hondengevechten, wij vinden het juist daarom belangrijk om met ervaren collega’s z.s.m een veilige en lieve tijdelijke mand te vinden.

Zelf hebben wij Whisky spelend in de wei mogen ontmoeten. Op de foto’s is duidelijk te zien dat Whisky graag speelt maar te dik is en na even rennen daar best last van heeft. Afvallen is dus een must.

Whisky is een sterke hond en aan de lijn kan hij dus ook behoorlijk trekken. We zoeken dus wel iemand die Whisky kan handelen. Whisky is niet gewend om met andere honden te spelen of met katten.

Whisky zit nu in een kennel omdat zijn baasje orde op zaken moet stellen en zijn hond niet mee mag naar hij nu verblijft. Whisky zit nu alleen in een kennel. Daar moet hij zo spoedig mogelijk weg omdat deze lieve hond aandacht nodig heeft en als “Doof Dier” anders een eenzaam bestaan heeft.

Whisky kan prima met kinderen en houdt ook van autorijden. Whisky is echt een schat van een hond.

Denkt u Whisky tijdelijk onderdak te kunnen bieden neemt dan a.u.b. contact met ons op door het contactformulier in te vullen

Kenmerken

Ras : Mix Bullbreed
Geslacht : Reu
Geneutraliseerd : Nee niet geneutraliseerd
Bijzonderheden/Handycaps : Geen
Gebruikt Medicatie : Nee
Kan bij kinderen : Alleen kinderen boven de 12 jaar
Kan bij andere honden : Nee
Kan bij katten : Nee
Waaksheid: : Ja
Gedrag aan de lijn : Trekt aan de lijn
Kan los lopen : Nee
Zindelijk : Ja
Kent de basiscommando’s : Ja
Kan alleen thuis blijven : Ja
Kan mee in de auto : Ja
Geslacht : Reu
Kan bij kinderen : Ja
Kan bij honden : Ja